• Beefeater Pink Gin

    28

    Deze roze gin heeft als basis de klassieke Beefeater-gin maar nu verrijkt met zoete, fruitige smaken van aardbei. Perfect serve is met tonic, ijs en verse aardbeien. Of mix hem met Sprite of 7 up en veel ijs.

  • Blackwood’s Vintage Dry Gin

    30

    Schotse Gin naar een oud, Noors recept, afkomstig van de Shetland eilanden. De Shetlandse kruiden engelwortel, Engels gras, dotterbloem en zoet weidegras worden eens per jaar met de hand geplukt. Ook worden ook nootmuskaat, zoethout en kaneel gebruikt. Jeneverbes en koriander zitten standaard in iedere gin; zo ook in deze. De gebruikte kruiden worden in een Pot Still meegedistilleerd met de alcohol; we spreken dan van een gedistilleerde Gin. De Blackwood is een stevige, kruidige Gin, gemaakt in kleine oplages.

  • Bombay Dry Gin

    19
    Bombay Dry Gin wordt gemaakt van 8 verschillende specerijen. Ideaal om te gebruiken bij het maken van een Martini door zijn rijke en volle smaak waarin je duidelijk peper en jeneverbes aroma’s kunt ontdekken.
  • Bosford Pink Gin

    26
    Gemaakt van 100% natuurlijke ingredienten (aardbei en framboos) en glutenvrij. Deze gin heeft een natuurlijke aardbeiensmaak met tonen van framboos, hij is zacht en lichtdroog van smaak. Perfect serve: met ijs, tonic en rood fruit.
  • Edinburgh Dry Gin

    36

    Sinds 2010 staat in de oude Schotse hoofdstad Edinburgh weer een distilleerderij. Hier worden op kleinschalige basis meerdere Gins gemaakt in 2 distilleerderijen; de West End en de Leith distilleerderij. De standaard Edinburgh Gin is gemaakt in de London Dry stijl, met jeneverbes, koriander, lavendel, dennenbloesem, moerbei, hazelnoot, citroengras, engelwortel en limoenschil. De Gin heeft een uitgebalanceerde zachtheid met duidelijke citrus tonen. Dat maakt deze Gin zeer geschikt voor allerlei cocktails.

  • Filliers Dry Gin 28 Barrel Aged Gin

    43

    De Belgische graanstokerij Filliers, sinds 1888, was de eerste in België die een Gin op de markt bracht. Zij liepen ook voorop in het uitbrengen van een houtgelagerde Gin met deze Gin ‘28’, gemaakt met 28 botanicals. Het is een klassieke distilled Gin met jeneverbes, koriander, Belgische hop, engelwortel, piment en verse sinaasappels. De vaten die ze gebruiken zijn 300 liter groot en gemaakt van Frans Limousin eiken. De Gin rijpt 4 maanden.

  • London No. 3 Dry Gin

    43

    Een Gin van Berry Bros. & Rudd, London’s oudste wijn- en gedistilleerd handelaar. De naam verwijst naar het huisnummer 3, St James’s Street in London, waar de firma al sinds 1698 is gevestigd. Deze Gin is op basis van jeneverbes, koriander, grapefruit schillen, kardemom, engelwortel en Spaanse sinaasappelschil. Het is een distilled Gin. Zelf zeggen ze dat dit de ultieme Gin is voor een Martini cocktail. Shaken, not stirred.

  • Mare Mediterranean Gin

    46
    Gin Mare is een bijzonder smaakvolle gin uit Spanje, die je het gevoel van een ‘escape’ biedt. Met ingrediënten zoals basilicum, arbequina olijven, tijm en rozemarijn, opent Gin Mare de deur naar een wereld van unieke smaakbeleving. Bijzonder aan deze gin is dat alle ingrediënten separaat gedistilleerd worden. Zo bereikt men de beste balans. De citroenen en sinaasappels laat men eerst een jaar maceren in alcohol voordat het wordt gedistilleerd. Hierdoor heeft Gin Mare diepe citrustonen. Een echt kunststuk!
  • Mombasa Club Gin

    42
    De aroma’s van deze gin verwijzen naar de exotische engelwortel, cassiaschors en korianderzaad in combinatie met jeneverbes, kruidnagel en komijn. Perfect serve Mombasa G&T met mango. Of de kruidige Mombasa Collins.
  • Plymouth Gin

    34

    Sinds 1793 wordt deze gin gemaakt volgens uniek recept van 6 botanicals en de hoogste normen in de historische Black Friars Distillery; de oudste, nog steeds werkende distilleerderij van Engeland in het hart van de historische stad van Plymouth, aan de Zuid-West kust. Het zijn deze factoren die hebben geleid tot de bekendheid en geliefdheid van deze Engelse gin.

  • Star of Bombay Gin

    51
    De Star of Bombay wordt gemaakt aan de hand van het originele recept en door middel van een zeer langzaam distillatieproces waarbij het distillaat gearomatiseerd wordt met de extracten van muskuszaadjes en bergamot uit Ecuador en Italië. Het hogere alcoholpercentage van 47,5% zorgt ervoor dat je de jeneverbes- en citrus aroma nog beter proeft, hierdoor krijgt het een exotisch smaakprofiel. Je herkent direct de smaak van Bombay, een krachtige frisse en sterke geur van rijpe jeneverbes, gecombineerd met een rijpere diepere citrus noot en rijke bloemen. Mix één deel Bombay Star, één deel premium Tonic in een glas met ijs, voeg één sinaasappel zeste toe.