• Beefeater 24 Gin

    33

    Beefeater 24 is de superpremium gin van Beefeater, ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring van master distiller Desmond Payne. 24 staat voor het inweekprocess van 24 uur van de natuurlijke ingrediënten (jeneverbes, engelwortel en zaaizaad, koriander, zoethout, amandel, liswortel, Spaanse citroenen en sinaasappelen). De volle en krachtige smaken van de rijke ingrediënten blijven daardoor ook na distillatie behouden. Frisse smaak van citrus, grapefruit en japanse sencha thee.

  • Beefeater Gin

    25

    Beefeater is een klassieke Engelse Dry Gin: droog en krachtig van smaak, sterk gearomatiseerd, meestal blank en altijd ongezoet. Doordat Beefeater een sterke smaak en een hoger alcoholpercentage heeft dan de meeste andere gin-merken, smaakt Beefeater Gin ongeëvenaard in de mix of in een exclusieve cocktail.

  • Beefeater Pink Gin

    28

    Deze roze gin heeft als basis de klassieke Beefeater-gin maar nu verrijkt met zoete, fruitige smaken van aardbei. Perfect serve is met tonic, ijs en verse aardbeien. Of mix hem met Sprite of 7 up en veel ijs.

  • Bombay Dry Gin

    19
    Bombay Dry Gin wordt gemaakt van 8 verschillende specerijen. Ideaal om te gebruiken bij het maken van een Martini door zijn rijke en volle smaak waarin je duidelijk peper en jeneverbes aroma’s kunt ontdekken.
  • Bombay Sapphire East Gin

    25
    Bombay Sapphire East is, net als Bombay Sapphire Gin geproduceerd door stoominfusie, maar met 12 specerijen. In Bombay Sapphire East is met 2 extra Aziatische botanicals gewerkt, namelijk ‘Thai Lemongrass’ en ‘Vietnamese Black Pepercorn’. Het resultaat is een premium Gin balancerend tussen de smaken van citroengras en vers gemalen zwarte peper, toscaanse jeneverbes, citrus en een delicate bloemrijke toets. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire East toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en vers citroengras.
  • Bombay Sapphire Gin

    23

    Een premium zachte Gin met een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. De botanische kruiden van Bombay Sapphire zijn: jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper, malaguenapeper. Resulterend in een complex, maar toch subtiel karakter. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en een zoethoutstokje.

  • Bulldog Gin

    33
    Bulldog gin is de meest harmonieuze gin, ideaal om te mixen. De neus is complex, met aangename tonen van citrusvruchten en bloemen. Het smakenpallet: In eerste instantie subtiele tonen van jeneverbes, die van Bulldog een gin maken met harmonieuze textuur. Deze gaan vervolgens over in kruidige tonen, vooral dragon en papaver, om tot slot plaats te maken voor krachtige bloemachtige tonen, zoals lavendel, en citrusvruchten.
  • Plymouth Gin

    34

    Sinds 1793 wordt deze gin gemaakt volgens uniek recept van 6 botanicals en de hoogste normen in de historische Black Friars Distillery; de oudste, nog steeds werkende distilleerderij van Engeland in het hart van de historische stad van Plymouth, aan de Zuid-West kust. Het zijn deze factoren die hebben geleid tot de bekendheid en geliefdheid van deze Engelse gin.

  • Plymouth Navy Strength Gin

    51

    Een Gincategorie op zichzelf; de Plymouth Gin. Vroeger waren er in Plymouth tal van Gin makers. Er is er nog maar één over, de Black Friars Distillery. Deze distillery maakt al sinds 1793 Gin. Hun Navy Strength is befaamd; er gaat al 200 jaar geen oorlogschip de haven uit zonder een fles aan boord. Het recept voor Plymouth Gin bestaat al die jaren standaard uit 7 kruiden, jeneverbes, koriander kardemom, sinaasappel en citroen schil, iriswortel en engelwortel.

  • Star of Bombay Gin

    51
    De Star of Bombay wordt gemaakt aan de hand van het originele recept en door middel van een zeer langzaam distillatieproces waarbij het distillaat gearomatiseerd wordt met de extracten van muskuszaadjes en bergamot uit Ecuador en Italië. Het hogere alcoholpercentage van 47,5% zorgt ervoor dat je de jeneverbes- en citrus aroma nog beter proeft, hierdoor krijgt het een exotisch smaakprofiel. Je herkent direct de smaak van Bombay, een krachtige frisse en sterke geur van rijpe jeneverbes, gecombineerd met een rijpere diepere citrus noot en rijke bloemen. Mix één deel Bombay Star, één deel premium Tonic in een glas met ijs, voeg één sinaasappel zeste toe.
  • Whitley Neill Dry Gin

    38

    Een Engelse Gin, geïnspireerd door Afrika, gemaakt door Johnny Neill, die een avontuurlijke Gin wilde creëren, waarin de schoonheid en het mysterieuze Afrika naar voren kwam. Voor deze Small Batch koos hij voor de vruchten van de Baobab boom en voor de Cape kruisbessen uit Zuid Afrika. Voeg daarbij de meer traditionele kruiden als cassiaschors, orris, angelica, schillen van citrusvruchten, korianderzaden en jeneverbes, en je hebt een avontuurlijke distilled Gin. Tropisch fruit en kruiden; deze Gin is echt een ontdekkingsreis.