• Bobby’s Dry Gin

    46
    Uitgeroepen tot Beste Nederlandse Gin bij Vara’s Kassa. Een kruidige Gin in een opvallende fles op basis van de receptuur van opa Jakobus, alias Bobby. Traditionele Indonesische kruiden worden er gebruikt om een karakteristieke smaak te krijgen. De Perfect Serve is met Fever Tree!
  • Bombay Sapphire East Gin

    25
    Bombay Sapphire East is, net als Bombay Sapphire Gin geproduceerd door stoominfusie, maar met 12 specerijen. In Bombay Sapphire East is met 2 extra Aziatische botanicals gewerkt, namelijk ‘Thai Lemongrass’ en ‘Vietnamese Black Pepercorn’. Het resultaat is een premium Gin balancerend tussen de smaken van citroengras en vers gemalen zwarte peper, toscaanse jeneverbes, citrus en een delicate bloemrijke toets. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire East toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en vers citroengras.
  • Bombay Sapphire Gin

    23

    Een premium zachte Gin met een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. De botanische kruiden van Bombay Sapphire zijn: jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper, malaguenapeper. Resulterend in een complex, maar toch subtiel karakter. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en een zoethoutstokje.

  • Opihr Oriental Spiced Gin

    38

    Opihr Oriental Spiced is een nieuwe London Dry Gin, natuurlijk op smaak gebracht met exotische plantenextracten, zorgvuldig geselecteerd door Opihr’s Master Distiller uit landen langs de oude Spice Route. Opihr Gin belichaamt de exotische intensiteit van het Oosten door gebruik van met de hand geplukt botanicals, waaronder koriander uit Marokko, zwarte peper uit India en pittige cubeb bessen uit Indonesië en combineert deze met hoge kwaliteit gin van de oudste distilleerderij van Engeland.

  • Star of Bombay Gin

    51
    De Star of Bombay wordt gemaakt aan de hand van het originele recept en door middel van een zeer langzaam distillatieproces waarbij het distillaat gearomatiseerd wordt met de extracten van muskuszaadjes en bergamot uit Ecuador en Italië. Het hogere alcoholpercentage van 47,5% zorgt ervoor dat je de jeneverbes- en citrus aroma nog beter proeft, hierdoor krijgt het een exotisch smaakprofiel. Je herkent direct de smaak van Bombay, een krachtige frisse en sterke geur van rijpe jeneverbes, gecombineerd met een rijpere diepere citrus noot en rijke bloemen. Mix één deel Bombay Star, één deel premium Tonic in een glas met ijs, voeg één sinaasappel zeste toe.