• Beefeater 24 Gin

    33

    Beefeater 24 is de superpremium gin van Beefeater, ontwikkeld op basis van 40 jaar ervaring van master distiller Desmond Payne. 24 staat voor het inweekprocess van 24 uur van de natuurlijke ingrediënten (jeneverbes, engelwortel en zaaizaad, koriander, zoethout, amandel, liswortel, Spaanse citroenen en sinaasappelen). De volle en krachtige smaken van de rijke ingrediënten blijven daardoor ook na distillatie behouden. Frisse smaak van citrus, grapefruit en japanse sencha thee.

  • Beefeater Gin

    25

    Beefeater is een klassieke Engelse Dry Gin: droog en krachtig van smaak, sterk gearomatiseerd, meestal blank en altijd ongezoet. Doordat Beefeater een sterke smaak en een hoger alcoholpercentage heeft dan de meeste andere gin-merken, smaakt Beefeater Gin ongeëvenaard in de mix of in een exclusieve cocktail.

  • Beefeater Pink Gin

    28

    Deze roze gin heeft als basis de klassieke Beefeater-gin maar nu verrijkt met zoete, fruitige smaken van aardbei. Perfect serve is met tonic, ijs en verse aardbeien. Of mix hem met Sprite of 7 up en veel ijs.

  • Blackwood’s Vintage Dry Gin

    30

    Schotse Gin naar een oud, Noors recept, afkomstig van de Shetland eilanden. De Shetlandse kruiden engelwortel, Engels gras, dotterbloem en zoet weidegras worden eens per jaar met de hand geplukt. Ook worden ook nootmuskaat, zoethout en kaneel gebruikt. Jeneverbes en koriander zitten standaard in iedere gin; zo ook in deze. De gebruikte kruiden worden in een Pot Still meegedistilleerd met de alcohol; we spreken dan van een gedistilleerde Gin. De Blackwood is een stevige, kruidige Gin, gemaakt in kleine oplages.

  • Bombay Dry Gin

    19
    Bombay Dry Gin wordt gemaakt van 8 verschillende specerijen. Ideaal om te gebruiken bij het maken van een Martini door zijn rijke en volle smaak waarin je duidelijk peper en jeneverbes aroma’s kunt ontdekken.
  • Bombay Sapphire East Gin

    25
    Bombay Sapphire East is, net als Bombay Sapphire Gin geproduceerd door stoominfusie, maar met 12 specerijen. In Bombay Sapphire East is met 2 extra Aziatische botanicals gewerkt, namelijk ‘Thai Lemongrass’ en ‘Vietnamese Black Pepercorn’. Het resultaat is een premium Gin balancerend tussen de smaken van citroengras en vers gemalen zwarte peper, toscaanse jeneverbes, citrus en een delicate bloemrijke toets. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire East toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en vers citroengras.
  • Bombay Sapphire Gin

    23

    Een premium zachte Gin met een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. De botanische kruiden van Bombay Sapphire zijn: jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper, malaguenapeper. Resulterend in een complex, maar toch subtiel karakter. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en een zoethoutstokje.

  • Broker’s Gin

    26
    Gin is de enige spirit die in England werd geproduceerd. Vandaar dat Brokers’ Gin een engelse uitstraling heeft o.a. vanwege de typische engelse hoed op de fles. Deze hoeden werden door voornamelijk effectenmakers gedragen vandaar de naam Brokers’. Deze gin wordt nog steeds gebrouwen met een 200 jaar oude recept. Vanwege authenticiteit, herkenbaarheid, vasthoudende merkwaardes en uitstekende kwaliteit ontvangt Brokers’ Gin veelvuldig awards. Brokers’ Gin is zeer aromatisch, zacht en rond. Zonder de scherpe jenever karakter eigenschap zoals bij andere gins. Zeer toegankelijk en perfect in combinatie met Tonic!
  • Bulldog Gin

    33
    Bulldog gin is de meest harmonieuze gin, ideaal om te mixen. De neus is complex, met aangename tonen van citrusvruchten en bloemen. Het smakenpallet: In eerste instantie subtiele tonen van jeneverbes, die van Bulldog een gin maken met harmonieuze textuur. Deze gaan vervolgens over in kruidige tonen, vooral dragon en papaver, om tot slot plaats te maken voor krachtige bloemachtige tonen, zoals lavendel, en citrusvruchten.
  • G’Vine Floraison Gin

    47

    Een vreemde eend in de bijt, gemaakt van druivenalcohol; ook de basis van Cognac. De maker is Eurowinegate, gevestigd in het Franse Cognacgebied. Hun bedoeling was om een echte Franse Gin te maken. De naam Floraison slaat op de periode dat de wijnstokken zijn uitgebloeid en de druiven beginnen te groeien. De gebruikte kruiden zijn jeneverbes, koriander, cassiaschors, limoen, pepperberries en zoethout. De Gin is heel floraal, bijna alsof je tussen bloeiende wijnstokken doorloopt.

  • Gordon’s Pink Gin

    26
    Roze gin, het klinkt als een nieuw initiatief binnen de wereld van gin. Het tegendeel is echter waar, het recept is nl. geïnspireerd op een recept uit 1880. Een heerlijke gin van Gordon’s op basis van frambozen en rode bessen. Fris van smaak met tonen van vers fruit. Perfect serve is met tonic, ijs en als garnering aardbeien.
  • Star of Bombay Gin

    51
    De Star of Bombay wordt gemaakt aan de hand van het originele recept en door middel van een zeer langzaam distillatieproces waarbij het distillaat gearomatiseerd wordt met de extracten van muskuszaadjes en bergamot uit Ecuador en Italië. Het hogere alcoholpercentage van 47,5% zorgt ervoor dat je de jeneverbes- en citrus aroma nog beter proeft, hierdoor krijgt het een exotisch smaakprofiel. Je herkent direct de smaak van Bombay, een krachtige frisse en sterke geur van rijpe jeneverbes, gecombineerd met een rijpere diepere citrus noot en rijke bloemen. Mix één deel Bombay Star, één deel premium Tonic in een glas met ijs, voeg één sinaasappel zeste toe.