• Edinburgh Seaside Gin

    40

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Donec quam felis, ultricies nec, pellentesque eu, pretium quis, sem. Nulla consequat massa quis enim.

  • Rutte Celery Gin

    34

    Rutte Celery Gin kenmerkt zich in de neus door subtiele bloemige tonen van jeneverbes, koriander en kardamom. De smaak is juist erg fris en licht kruidig: natuurlijk selderij, maar ook munt, peterselie en een beetje anijs. Verwen jezelf en je vrienden eens met een bijzondere Celery Gin & Tonic: Vul een longdrink- of ballonglas met 1 deel Rutte Celery Gin, 3 delen Tonic, geschonken over crushed ice of ijsblokjes met een stengel bleekselderij als garnering.

  • Edinburgh Dry Gin

    36

    Sinds 2010 staat in de oude Schotse hoofdstad Edinburgh weer een distilleerderij. Hier worden op kleinschalige basis meerdere Gins gemaakt in 2 distilleerderijen; de West End en de Leith distilleerderij. De standaard Edinburgh Gin is gemaakt in de London Dry stijl, met jeneverbes, koriander, lavendel, dennenbloesem, moerbei, hazelnoot, citroengras, engelwortel en limoenschil. De Gin heeft een uitgebalanceerde zachtheid met duidelijke citrus tonen. Dat maakt deze Gin zeer geschikt voor allerlei cocktails.

  • Tanqueray Rangpur Gin

    34
    Een zachte gin met in de smaak een subtiele notitie van de speciale Rangpur limoen die het een frisse beleving geeft. Perfect Serve: met Fentimans tonic en limoen, bosbes en framboos.
  • De Borgen Old-Style Gin

    41
    Before Gin Genever is een handgemaakte distillaat van de jeneverbes, jenever op basis van een oer Hollands recept welke voor 17 jaar heeft mogen rijpen op houten vaten en die driemaal gedistilleerd is. Een smaakvolle drank met invloeden van kruiden, fruit en fruitschillen.
  • Sipsmith London Dry Gin

    34

    Voor het eerst in bijna 200 jaar is er eindelijk weer een distilleerderij in hartje London te vinden; Sipsmith. Het doel van de oprichters was een echte ‘small batch’ London Dry Gin te maken met kleine koperen Pot Stills; terug naar de bakermat van Gin. Om deze distilled Gin te maken worden jeneverbes, corianderzaad, angelica, zoethout en kaneel, amandelen, citrusvruchten, orris en cassiaschors gebruikt. Het is een stevige Gin met veel citrus invloeden, met smaken zoals sinaasappel, marmelade en limoentaart.

  • Hayman’s Old Tom Gin

    29

    Van een oud familierecept uit 1870 en rond die tijd een populaire Victoriaanse Gin. De naam ‘Old Tom’ vertelt je dat er suiker aan de Gin is toegevoegd. Vandaag de dag is Old Tom vooral populair bij bartenders voor hun meer bijzondere cocktails. Hayman’s is een zachte distilled Gin op basis van citrusschillen, Cassia schors, Orris wortel, kaneel en zoethout. Zoals vermeld, zeer geschikt voor cocktails, maar door z’n zachte, zoete smaak ook erg lekker om puur te drinken.

  • Mombasa Club Gin

    42
    De aroma’s van deze gin verwijzen naar de exotische engelwortel, cassiaschors en korianderzaad in combinatie met jeneverbes, kruidnagel en komijn. Perfect serve Mombasa G&T met mango. Of de kruidige Mombasa Collins.
  • London No. 3 Dry Gin

    43

    Een Gin van Berry Bros. & Rudd, London’s oudste wijn- en gedistilleerd handelaar. De naam verwijst naar het huisnummer 3, St James’s Street in London, waar de firma al sinds 1698 is gevestigd. Deze Gin is op basis van jeneverbes, koriander, grapefruit schillen, kardemom, engelwortel en Spaanse sinaasappelschil. Het is een distilled Gin. Zelf zeggen ze dat dit de ultieme Gin is voor een Martini cocktail. Shaken, not stirred.

  • Sylvius Gin

    41

    Sylvius Gin komt van de eeuwenoude Nederlandse distilleerderij Onder de Boompjes uit Schiedam. Deze gin is een eerbetoon aan Dr. Franciscus Sylvius die rond 1650 de naamgever was van Genievre. In diezelfde tijd is Onder de Boompjes begonnen met het stoken van jenevers. Deze gin maakt dan ook gebruikt van de kruiden en specerijen die destijds voorhanden waren, namelijk: steranijs, zoethout, kaneel, kummel en lavendel. Sylvius Gin wordt ambachtelijk gestookt in kleine koperen ketels door meersterstoker Justus Walop. Het gehele productieproces wordt nog ouderwets met de hand gedaan.

  • Broker’s Gin

    26
    Gin is de enige spirit die in England werd geproduceerd. Vandaar dat Brokers’ Gin een engelse uitstraling heeft o.a. vanwege de typische engelse hoed op de fles. Deze hoeden werden door voornamelijk effectenmakers gedragen vandaar de naam Brokers’. Deze gin wordt nog steeds gebrouwen met een 200 jaar oude recept. Vanwege authenticiteit, herkenbaarheid, vasthoudende merkwaardes en uitstekende kwaliteit ontvangt Brokers’ Gin veelvuldig awards. Brokers’ Gin is zeer aromatisch, zacht en rond. Zonder de scherpe jenever karakter eigenschap zoals bij andere gins. Zeer toegankelijk en perfect in combinatie met Tonic!
  • Bulldog Gin

    33
    Bulldog gin is de meest harmonieuze gin, ideaal om te mixen. De neus is complex, met aangename tonen van citrusvruchten en bloemen. Het smakenpallet: In eerste instantie subtiele tonen van jeneverbes, die van Bulldog een gin maken met harmonieuze textuur. Deze gaan vervolgens over in kruidige tonen, vooral dragon en papaver, om tot slot plaats te maken voor krachtige bloemachtige tonen, zoals lavendel, en citrusvruchten.