• Gordon’s Dry Gin

    15

    De verfrissende jeneverbes vormt het hart van Gordon’s Gin. Deze basis krijgt zijn eigen smaak door het mengsel van natuurlijke kruiden en specerijen, de zogenaamde ‘botanicals’. Een lichte citruszweem vervolmaakt het geheel. De gin is twee keer gedistilleerd voor een hogere zuiverheid en de opname van de plantaardige ingrediënten. Al in 1858 werd gin gemengd met tonic en het is nog steeds de meest smaakvolle combinatie.

  • Bombay Dry Gin

    19
    Bombay Dry Gin wordt gemaakt van 8 verschillende specerijen. Ideaal om te gebruiken bij het maken van een Martini door zijn rijke en volle smaak waarin je duidelijk peper en jeneverbes aroma’s kunt ontdekken.
  • Gibson’s Gin

    21
    Gibson’s Gin is een authentieke London Dry Gin. Met zijn heerlijke aroma’s van jeneverbessen, koriander, citroen en sinaasappel ontwikkelt Gibson’s een fijn delicaat palet aan smaak dat rijk is aan zoete tinten en de frisheid van citrus.
  • Tanqueray Gin

    21

    Tanqueray heeft een heldere, frisse smaak. Er zijn kruidige ondertonen van jeneverbes, engelwortel en korianderzaden. In de afdronk is citroen te proeven. Gemaakt van pure graan alcohol en uit Toscaanse kruiden en planten is het vier maal gedistilleerd. Daarna rijpt het product 18 maanden. Tanqueray is niet alleen verrukkelijk als mix met tonic, maar is ook een goede basis voor andere klassieke cocktails en longdrinks, zoals de wereldberoemde Tanqueray Martini.

  • Bombay Sapphire Gin

    23

    Een premium zachte Gin met een uitgebalanceerde smaak op basis van 10 geselecteerde specerijen. De botanische kruiden van Bombay Sapphire zijn: jeneverbessen, zoethout, amandelen, citroenschil, iriswortel, engelwortel, koriander, kassiebast, staartpeper, malaguenapeper. Resulterend in een complex, maar toch subtiel karakter. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en een zoethoutstokje.

  • Bombay Sapphire East Gin

    25
    Bombay Sapphire East is, net als Bombay Sapphire Gin geproduceerd door stoominfusie, maar met 12 specerijen. In Bombay Sapphire East is met 2 extra Aziatische botanicals gewerkt, namelijk ‘Thai Lemongrass’ en ‘Vietnamese Black Pepercorn’. Het resultaat is een premium Gin balancerend tussen de smaken van citroengras en vers gemalen zwarte peper, toscaanse jeneverbes, citrus en een delicate bloemrijke toets. Vul een groot wijnglas tot de rand met ijs, voeg 50ml Bombay Sapphire East toe en vul aan met een premium tonic. Garneer met een uitgeknepen partje limoen en vers citroengras.
  • Beefeater Gin

    25

    Beefeater is een klassieke Engelse Dry Gin: droog en krachtig van smaak, sterk gearomatiseerd, meestal blank en altijd ongezoet. Doordat Beefeater een sterke smaak en een hoger alcoholpercentage heeft dan de meeste andere gin-merken, smaakt Beefeater Gin ongeëvenaard in de mix of in een exclusieve cocktail.

  • Gordon’s Pink Gin

    26
    Roze gin, het klinkt als een nieuw initiatief binnen de wereld van gin. Het tegendeel is echter waar, het recept is nl. geïnspireerd op een recept uit 1880. Een heerlijke gin van Gordon’s op basis van frambozen en rode bessen. Fris van smaak met tonen van vers fruit. Perfect serve is met tonic, ijs en als garnering aardbeien.
  • Bosford Pink Gin

    26
    Gemaakt van 100% natuurlijke ingredienten (aardbei en framboos) en glutenvrij. Deze gin heeft een natuurlijke aardbeiensmaak met tonen van framboos, hij is zacht en lichtdroog van smaak. Perfect serve: met ijs, tonic en rood fruit.
  • Broker’s Gin

    26
    Gin is de enige spirit die in England werd geproduceerd. Vandaar dat Brokers’ Gin een engelse uitstraling heeft o.a. vanwege de typische engelse hoed op de fles. Deze hoeden werden door voornamelijk effectenmakers gedragen vandaar de naam Brokers’. Deze gin wordt nog steeds gebrouwen met een 200 jaar oude recept. Vanwege authenticiteit, herkenbaarheid, vasthoudende merkwaardes en uitstekende kwaliteit ontvangt Brokers’ Gin veelvuldig awards. Brokers’ Gin is zeer aromatisch, zacht en rond. Zonder de scherpe jenever karakter eigenschap zoals bij andere gins. Zeer toegankelijk en perfect in combinatie met Tonic!
  • Beefeater Pink Gin

    28

    Deze roze gin heeft als basis de klassieke Beefeater-gin maar nu verrijkt met zoete, fruitige smaken van aardbei. Perfect serve is met tonic, ijs en verse aardbeien. Of mix hem met Sprite of 7 up en veel ijs.

  • Gordon’s Gin

    28

    De verfrissende jeneverbes vormt het hart van Gordon’s Gin. Deze basis krijgt zijn eigen smaak door het mengsel van natuurlijke kruiden en specerijen, de zogenaamde ‘botanicals’. Een lichte citrussmaak vervolmaakt het geheel. De gin is twee keer gedistilleerd voor een hogere zuiverheid en de opname van de plantaardige ingrediënten. Al in 1858 werd gin gemengd met tonic en het is nog steeds de meest smaakvolle combinatie. Tot vandaag de dag is het recept zó geheim dat slechts 12 personen ter wereld het kennen. Lees dit en meer op de Gordon’s pagina.