• Gordon’s Dry Gin

    15

    De verfrissende jeneverbes vormt het hart van Gordon’s Gin. Deze basis krijgt zijn eigen smaak door het mengsel van natuurlijke kruiden en specerijen, de zogenaamde ‘botanicals’. Een lichte citruszweem vervolmaakt het geheel. De gin is twee keer gedistilleerd voor een hogere zuiverheid en de opname van de plantaardige ingrediënten. Al in 1858 werd gin gemengd met tonic en het is nog steeds de meest smaakvolle combinatie.

  • Gordon’s Gin

    28

    De verfrissende jeneverbes vormt het hart van Gordon’s Gin. Deze basis krijgt zijn eigen smaak door het mengsel van natuurlijke kruiden en specerijen, de zogenaamde ‘botanicals’. Een lichte citrussmaak vervolmaakt het geheel. De gin is twee keer gedistilleerd voor een hogere zuiverheid en de opname van de plantaardige ingrediënten. Al in 1858 werd gin gemengd met tonic en het is nog steeds de meest smaakvolle combinatie. Tot vandaag de dag is het recept zó geheim dat slechts 12 personen ter wereld het kennen. Lees dit en meer op de Gordon’s pagina.

  • Gordon’s Pink Gin

    26
    Roze gin, het klinkt als een nieuw initiatief binnen de wereld van gin. Het tegendeel is echter waar, het recept is nl. geïnspireerd op een recept uit 1880. Een heerlijke gin van Gordon’s op basis van frambozen en rode bessen. Fris van smaak met tonen van vers fruit. Perfect serve is met tonic, ijs en als garnering aardbeien.