• Gibson’s Gin

    21
    Gibson’s Gin is een authentieke London Dry Gin. Met zijn heerlijke aroma’s van jeneverbessen, koriander, citroen en sinaasappel ontwikkelt Gibson’s een fijn delicaat palet aan smaak dat rijk is aan zoete tinten en de frisheid van citrus.
  • Mare Mediterranean Gin

    46
    Gin Mare is een bijzonder smaakvolle gin uit Spanje, die je het gevoel van een ‘escape’ biedt. Met ingrediënten zoals basilicum, arbequina olijven, tijm en rozemarijn, opent Gin Mare de deur naar een wereld van unieke smaakbeleving. Bijzonder aan deze gin is dat alle ingrediënten separaat gedistilleerd worden. Zo bereikt men de beste balans. De citroenen en sinaasappels laat men eerst een jaar maceren in alcohol voordat het wordt gedistilleerd. Hierdoor heeft Gin Mare diepe citrustonen. Een echt kunststuk!
  • Plymouth Gin

    34

    Sinds 1793 wordt deze gin gemaakt volgens uniek recept van 6 botanicals en de hoogste normen in de historische Black Friars Distillery; de oudste, nog steeds werkende distilleerderij van Engeland in het hart van de historische stad van Plymouth, aan de Zuid-West kust. Het zijn deze factoren die hebben geleid tot de bekendheid en geliefdheid van deze Engelse gin.

  • Sipsmith London Dry Gin

    34

    Voor het eerst in bijna 200 jaar is er eindelijk weer een distilleerderij in hartje London te vinden; Sipsmith. Het doel van de oprichters was een echte ‘small batch’ London Dry Gin te maken met kleine koperen Pot Stills; terug naar de bakermat van Gin. Om deze distilled Gin te maken worden jeneverbes, corianderzaad, angelica, zoethout en kaneel, amandelen, citrusvruchten, orris en cassiaschors gebruikt. Het is een stevige Gin met veel citrus invloeden, met smaken zoals sinaasappel, marmelade en limoentaart.

  • Star of Bombay Gin

    51
    De Star of Bombay wordt gemaakt aan de hand van het originele recept en door middel van een zeer langzaam distillatieproces waarbij het distillaat gearomatiseerd wordt met de extracten van muskuszaadjes en bergamot uit Ecuador en Italië. Het hogere alcoholpercentage van 47,5% zorgt ervoor dat je de jeneverbes- en citrus aroma nog beter proeft, hierdoor krijgt het een exotisch smaakprofiel. Je herkent direct de smaak van Bombay, een krachtige frisse en sterke geur van rijpe jeneverbes, gecombineerd met een rijpere diepere citrus noot en rijke bloemen. Mix één deel Bombay Star, één deel premium Tonic in een glas met ijs, voeg één sinaasappel zeste toe.
  • Tanqueray Rangpur Gin

    34
    Een zachte gin met in de smaak een subtiele notitie van de speciale Rangpur limoen die het een frisse beleving geeft. Perfect Serve: met Fentimans tonic en limoen, bosbes en framboos.
  • Zuidam Dutch Courage Gin

    36

    Zuidam, een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1974, maakt al jaren een traditionele, in 4 stappen, distilled Gin. De eerste is graan alcohol maken, daarna het apart van elkaar met alcohol distilleren van de Jeneverbessen, de citrusvruchten en de kruiden, zoals vanille, zoethout, iriswortel en engelwortel. Samen met de zoete sinaasappel, citroen en limoen maken al deze ingrediënten de Gin tot een zachte aardse en fruitige. In de cocktail of puur gedronken; deze Gin geeft je vast een beetje ‘Dutch Courage’.